• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Špinatų kofta su paneer (panyro) sūriu

2011-01-10 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*200g špinatų
*200g panyro sūrio
*100g ryžių miltų
*100g avinžirnių miltų
*1 a.š. kepimo miltelių
*0,5 a.š. druskos
*2 jelapeno pipirai

Gaminimas

Elektriniu maišytuvu sumaišome smulkintus šviežius špinatus, panyro sūrį, miltus, jelapeno pipirus, beriame druskos. Iš minkštos tešlos suformuojame saujos dydžio koftas ir dedame į garpuodį, kur verdame apie 20 minučių.
Špinatų koftas su paneer (panyro) sūriu patiekiame su mėgiamu kario padažu.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: jelapeno pipiras, kepimo milteliai, kofta, miltai, panyro sūris, špinatai

 

Panašūs receptai

GRIKIŲ KOTLETAI SU BROKOLIAIS IR VARŠKE
GRIKIŲ KOTLETAI SU BROKOLIAIS IR VARŠKE
Cukinijų suktinukai
Cukinijų suktinukai
Lengvas daržovių pyragas be miltų
Lengvas daržovių pyragas be miltų

Previous Post: « Keptos vištos šlaunelės su rozmarinu
Sekantis įrašas: Brokolių apkepas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt