Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Vištienos sultinio – 2000ml
- Petražolių – 50g
- Svogūnų laiškų – 50g
- Morkų – 1vnt.
- Česnako skiltelių – 3vnt.
- Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 50g
- Paprikų (raudonųjų) – 50g
- Svogūnų – 1vnt.
- Bulvių – 2vnt.
- Raugintų agurkų – 3vnt.
- Perlinių kruopų – 300g
Gaminimas
- Į puodą su sultiniu suberiame 3 saujas perlinių kruopų ir verdame apie 20 minučių.
- Nuluptas ir kubeliais supjaustytas bulves ir griežinėliais supjaustytą morką dedame į sultinį ir verdame dar apie 15-20 minučių.
- Tuo metu į keptuvę pilame 2 valg. š. aliejaus ir sudedame smulkintus svogūnus, pjaustytą kiaulienos šoninę, papriką bei česnakus ir kepame apie 2-3 minutes.
- Pakepintas daržoves sudedame į puodą su sultiniu, įberiame druskos ir sudedame smulkiai pjaustytus agurkus.
- Pabarstome smulkintomis petražolėmis ir verdame 10 minučių.
Parašykite komentarą