• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Airiška svogūnų sriuba

2016-11-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Airiška svogūnų sriuba

Ingridientai

  • 2 valg. š. sviesto
  • 500g baltųjų svogūnų
  • 2 gvazdikėliai
  • 2 valg. š. miltų
  • 1/4 arb. š. smulkinto muskato
  • Lauro lapai
  • 2 puodeliai vištienos, kiaulienos arba daržovių sultinio
  • 1 puodelis pieno
  • Druska
  • Pipirai
  • Petražolės
  • 1/2 puodelio grietinės arba 1-3 valg. š. tarkuoto sūrio (pasirinktinai)

Gaminimas

  1. Puode ištirpinam sviestą. Dedame svogūnus ir gvaizdikėlius. Kepiname kol svogūnai suminkštės.
  2. Suberiame miltus ir nuolat maišydami dar pakepame apie minutę.
  3. Sudedame muskatą, lauro lapus bei sultinį. Vis pamaišydami laukiame kol užvirs.
  4. Kai svogūnai išvirs, maišant pilame pieną. Kai viskas vėl užvirs, išimkite lauro lapus bei gvaizdikus. Nuimkite sriubą nuo ugnies.
  5. Sriubą galima valgyti iškart tokią, kokia yra arba viską sutrinti blenderiu. Jei norite ryškesnio skonio dar galite įdėti grietinės arba sūrio.
  6. Patiekdami papuoškite petražolėmis.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: druska, gvazdikėliai, lauro lapai, miltai, muskatas, petražolės, pienas, pipirai, sultinys, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
Greita pupelių ir daržovių sriuba
Greita pupelių ir daržovių sriuba

Previous Post: « Indiškai kepta lašiša
Sekantis įrašas: Makaronų salotos su tunu ir paprikomis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt