Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Česnakų – 10g
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Imbierų – 1 arbatinis šauktštelis
- Pievagrybių – 70g
- Svogūnų laiškų – 5g
- Daržovių sultinio – 1500ml
- Čili pipirų – 1vnt.
- Sojos padažo – 1 šaukštas
- Konservuotų kukurūzų – 50g
- Kopūstų – 70g
- Morkų – 70g
Gaminimas
- Į puodą įpilame aliejaus ir sudedame tarkuotą imbierą, smulkintą česnaką ir pakepame kelias minutes.
- Sudedame pjaustytas daržoves (kopūstus, morkas ir kt.), sudedame kukurūzus, įberiame druskos, suberiame smulkintą čili pipirą ir viską užpilame daržovių sultiniu.
- Sriubą verdame apie 8-12 minučių.
- Puodą nuimame nuo ugnies ir tada supilame sojų padažą bei smulkintus svogūno laiškus.
- Patiekiame karštą.
Parašykite komentarą