• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštri daržovių sriuba

2010-04-27 by Kulinarė Palikti komentarą

Aštri daržovių sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Česnakų – 10g
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Imbierų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Pievagrybių – 70g
  • Svogūnų laiškų – 5g
  • Daržovių sultinio – 1500ml
  • Čili pipirų – 1vnt.
  • Sojos padažo – 1 šaukštas
  • Konservuotų kukurūzų – 50g
  • Kopūstų – 70g
  • Morkų – 70g

Gaminimas

  1. Į puodą įpilame aliejaus ir sudedame tarkuotą imbierą, smulkintą česnaką ir pakepame kelias minutes.
  2. Sudedame pjaustytas daržoves (kopūstus, morkas ir kt.), sudedame kukurūzus, įberiame druskos, suberiame smulkintą čili pipirą ir viską užpilame daržovių sultiniu.
  3. Sriubą verdame apie 8-12 minučių.
  4. Puodą nuimame nuo ugnies ir tada supilame sojų padažą bei smulkintus svogūno laiškus.
  5. Patiekiame karštą.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: aliejus, čili pipiras, imbieras, kopūstas, kukurūzai, morkos, pievagrybiai, sojų padažas, sultinys, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Sviestinio moliūgo sriuba
Sviestinio moliūgo sriuba
Keptų daržovių sriuba
Keptų daržovių sriuba
Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba

Previous Post: « Jūros gėrybių sriuba su ridiku
Sekantis įrašas: Grybų paštetas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt