• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštri ėrienos sriuba

2010-04-27 by Kulinarė Palikti komentarą

Ėrienos sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Svogūnų – 100g
  • Kalendros miltelių – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Pomidorų – 100g
  • Vandens – 1500ml
  • Salierų – 3vnt.
  • Čili pipirų – 1vnt.
  • Ciberžolės – 1.5 šaukšt.
  • Ėrienos – 500g
  • Kumino – 1 arbatinis šauktštelis
  • Anyžių (maltų) – 1 arbatinis šauktštelis
  • Kardamonų – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Gvazdikėlių – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Cinamono lazdelių – 1vnt.

Gaminimas

  1. Į pasūdytą vandenį sudedame kubeliais pjaustytą ėrieną ir verdame apie 30-40min.
  2. Išvirus mėsai, sudedame likusius produktus bei prieskonius ir verdame dar 20min.
  3. Prieš dedant į puodą, pomidorą nuplikyti, kad neliktų odelės.
  4. Patiekiame su juoda duona.

Kategorijos:Mėsos sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: anyžinė ožiažolė (anyžis), aviena, ciberžolė, čili pipiras, gvazdikėliai, kalendra, kardamonas, kuminas, pomidorai, salieras, svogūnai

 

Panašūs receptai

Mėsos kukulių sriuba
Mėsos kukulių sriuba
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Čili sriuba
Čili sriuba

Previous Post: « Aštri topinambų sriuba
Sekantis įrašas: Jūros gėrybių sriuba su ridiku »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt