• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštri ėrienos sriuba

2010-04-27 by Kulinarė Palikti komentarą

Ėrienos sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Svogūnų – 100g
  • Kalendros miltelių – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Pomidorų – 100g
  • Vandens – 1500ml
  • Salierų – 3vnt.
  • Čili pipirų – 1vnt.
  • Ciberžolės – 1.5 šaukšt.
  • Ėrienos – 500g
  • Kumino – 1 arbatinis šauktštelis
  • Anyžių (maltų) – 1 arbatinis šauktštelis
  • Kardamonų – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Gvazdikėlių – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Cinamono lazdelių – 1vnt.

Gaminimas

  1. Į pasūdytą vandenį sudedame kubeliais pjaustytą ėrieną ir verdame apie 30-40min.
  2. Išvirus mėsai, sudedame likusius produktus bei prieskonius ir verdame dar 20min.
  3. Prieš dedant į puodą, pomidorą nuplikyti, kad neliktų odelės.
  4. Patiekiame su juoda duona.

Kategorijos:Mėsos sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: anyžinė ožiažolė (anyžis), aviena, ciberžolė, čili pipiras, gvazdikėliai, kalendra, kardamonas, kuminas, pomidorai, salieras, svogūnai

 

Panašūs receptai

Mėsos kukulių sriuba
Mėsos kukulių sriuba
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Čili sriuba
Čili sriuba

Previous Post: « Aštri topinambų sriuba
Sekantis įrašas: Jūros gėrybių sriuba su ridiku »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt