
Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Svogūnų – 100g
- Kalendros miltelių – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Pomidorų – 100g
- Vandens – 1500ml
- Salierų – 3vnt.
- Čili pipirų – 1vnt.
- Ciberžolės – 1.5 šaukšt.
- Ėrienos – 500g
- Kumino – 1 arbatinis šauktštelis
- Anyžių (maltų) – 1 arbatinis šauktštelis
- Kardamonų – 0.2 arbatinio šauktštelio
- Gvazdikėlių – 0.2 arbatinio šauktštelio
- Cinamono lazdelių – 1vnt.
Gaminimas
- Į pasūdytą vandenį sudedame kubeliais pjaustytą ėrieną ir verdame apie 30-40min.
- Išvirus mėsai, sudedame likusius produktus bei prieskonius ir verdame dar 20min.
- Prieš dedant į puodą, pomidorą nuplikyti, kad neliktų odelės.
- Patiekiame su juoda duona.
Parašykite komentarą