• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštri krevečių sriuba

2010-06-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Aštri krevečių sriuba

Ingridientai

  • Vištienos sultinio – 1000ml
  • Svogūnų laiškų – 10g
  • Salierų – 4vnt.
  • Čili pipirų – 2vnt.
  • Krevečių – 350g
  • Jalapenų – 1vnt.
  • Daržovių aliejaus – 15ml
  • Laimų – 2vnt.
  • Citrinžolės stiebų – 2vnt.
  • Žuvies padažo (Nam Pla) – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Išlukštename krevetes. Puode įkaitiname aliejų ir sudedame krevečių kiautus, smulkintus čili pipirus ir jelapeną, tarkuotą laimo žievelę ir citrinžoles. Kepame apie pora minučių.
  2. Į tą patį puodą supilame sultinį ir verdame apie 20 minučių.
  3. Po 20 minučių sumažiname ugnį ir sudedame krevetes, laimo sultis ir nam pla žuvies padažą. Verdame 2-3 minutes, kol krevetės švelniai paraus.
  4. Išvirus krevetėms suberiame smulkintus salierus ir nuimame nuo ugnies. Patiekiant pabarstome svogūno laiškais.
    Patiekti karštą.

Kategorijos:Jūros gėrybių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: aliejus, čili pipiras, citrinžolė, jelapeno pipiras, krevetės, laimas, nam pla padažas, salieras, sriuba, sultinys, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Laksa su jūros gėrybėmis
Laksa su jūros gėrybėmis
Suomiška žuvienė
Suomiška žuvienė
Sicilietiška žuvienė
Sicilietiška žuvienė

Previous Post: « Krevetės su žirnių ankštimis
Sekantis įrašas: Pupelių paštetas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt