
Ingridientai
- Vištienos sultinio – 1000ml
- Svogūnų laiškų – 10g
- Salierų – 4vnt.
- Čili pipirų – 2vnt.
- Krevečių – 350g
- Jalapenų – 1vnt.
- Daržovių aliejaus – 15ml
- Laimų – 2vnt.
- Citrinžolės stiebų – 2vnt.
- Žuvies padažo (Nam Pla) – 2 šaukštai
Gaminimas
- Išlukštename krevetes. Puode įkaitiname aliejų ir sudedame krevečių kiautus, smulkintus čili pipirus ir jelapeną, tarkuotą laimo žievelę ir citrinžoles. Kepame apie pora minučių.
- Į tą patį puodą supilame sultinį ir verdame apie 20 minučių.
- Po 20 minučių sumažiname ugnį ir sudedame krevetes, laimo sultis ir nam pla žuvies padažą. Verdame 2-3 minutes, kol krevetės švelniai paraus.
- Išvirus krevetėms suberiame smulkintus salierus ir nuimame nuo ugnies. Patiekiant pabarstome svogūno laiškais.
Patiekti karštą.
Parašykite komentarą