• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštri topinambų sriuba

2010-04-27 by Kulinarė 2 komentarai

Aštri topinambų sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 50g
  • Česnakų – 10g
  • Sviesto – 100g
  • Parmezano sūrio – 70g
  • Daržovių sultinio – 500ml
  • Čili pipirų – 1vnt.
  • Topinambų – 700g
  • Kalendros sėklų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Paprikų – 2vnt.

Gaminimas

  1. Į puodą įdedame pusę pakelio sviesto, jam ištirpus sudedame smulkintus svogūnus, pjaustytą aštrų pipirą, smulkintą česnaką bei kalendrų sėklas, kepame apie 8-10min.
  2. Sudedame nuluptas pjaustytas saldžiąsias bulves bei smulkintas paprikas ir dar keletą minučių pakepame svieste visas daržoves.
  3. Supilame į daržovių puodą sultinį, verdame 10 minučių.
  4. Visas daržoves galime susmulkinti elektriniu smulkintuvu.
  5. Patiekiame apibarsčius tarkuotu parmezano sūriu.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: česnakas, čili pipiras, kalendra, paprika, parmezano sūris, sultinys, sviestas, svogūnai, topinambas

 

Panašūs receptai

ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
Greita pupelių ir daržovių sriuba
Greita pupelių ir daržovių sriuba

Previous Post: « Lazanija su vištiena
Sekantis įrašas: Aštri ėrienos sriuba »

Reader Interactions

Comments

  1. toja

    2012-11-13 at 10:49

    kodel foto sriuba raudona, nors recepte nera nei vieno pomidoro?

    Atsakyti
    • Kulinarė

      2012-11-16 at 20:43

      O todėl, kad raudonumą duoda ne vien pomidorai:) Jei paieškotumėt internete informacijos apie batatus (saldžiąsias bulves), tai pamatytumėt, kad jie būna kelių rūšių, kelių spalvų.

      Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt