Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 50g
- Česnakų – 10g
- Sviesto – 100g
- Parmezano sūrio – 70g
- Daržovių sultinio – 500ml
- Čili pipirų – 1vnt.
- Topinambų – 700g
- Kalendros sėklų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Paprikų – 2vnt.
Gaminimas
- Į puodą įdedame pusę pakelio sviesto, jam ištirpus sudedame smulkintus svogūnus, pjaustytą aštrų pipirą, smulkintą česnaką bei kalendrų sėklas, kepame apie 8-10min.
- Sudedame nuluptas pjaustytas saldžiąsias bulves bei smulkintas paprikas ir dar keletą minučių pakepame svieste visas daržoves.
- Supilame į daržovių puodą sultinį, verdame 10 minučių.
- Visas daržoves galime susmulkinti elektriniu smulkintuvu.
- Patiekiame apibarsčius tarkuotu parmezano sūriu.
toja
kodel foto sriuba raudona, nors recepte nera nei vieno pomidoro?
Kulinarė
O todėl, kad raudonumą duoda ne vien pomidorai:) Jei paieškotumėt internete informacijos apie batatus (saldžiąsias bulves), tai pamatytumėt, kad jie būna kelių rūšių, kelių spalvų.