Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Morkų – 2vnt.
- Daržovių sultinio – 500ml
- Moliūgų – 700g
- Čili pipirų – 2vnt.
- Kokosų pieno – 200ml
- Svogūnų – 1vnt.
- Citrinžolės stiebų – 2vnt.
Gaminimas
- Puode su keliais šaukštais sultinio sudedame smulkintus svogūnus, mažą žiupsnelį citrinžolės ir čili pipirus.
- Troškiname apie 5 minutes kol daržovės truputį suminkštėja. Sudedame smulkintą moliūgą ir morkas bei užpilame likusiu sultiniu. Verdame kol moliūgas tampa minkštas.
- Sutriname sultinį su moliūgu (patogiausia elektriniu smulkintuvu). Po kelių minučių supilame kokosų pieną ir suberiame likusias citrinžoles. Įberiame druskos ir sriubą verdame dar apie 15 minučių.
- Aštrią trinto moliūgo sriubą su citrinžole patiekiame šiltą su skrudinta balta duona.
Parašykite komentarą