• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštri trinto moliūgo sriuba su citrinžole

2010-07-09 by Kulinarė Palikti komentarą

Aštri trinto moliūgo sriuba su citrinžole

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Morkų – 2vnt.
  • Daržovių sultinio – 500ml
  • Moliūgų – 700g
  • Čili pipirų – 2vnt.
  • Kokosų pieno – 200ml
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Citrinžolės stiebų – 2vnt.

Gaminimas

  1. Puode su keliais šaukštais sultinio sudedame smulkintus svogūnus, mažą žiupsnelį citrinžolės ir čili pipirus.
  2. Troškiname apie 5 minutes kol daržovės truputį suminkštėja. Sudedame smulkintą moliūgą ir morkas bei užpilame likusiu sultiniu. Verdame kol moliūgas tampa minkštas.
  3. Sutriname sultinį su moliūgu (patogiausia elektriniu smulkintuvu). Po kelių minučių supilame kokosų pieną ir suberiame likusias citrinžoles. Įberiame druskos ir sriubą verdame dar apie 15 minučių.
  4. Aštrią trinto moliūgo sriubą su citrinžole patiekiame šiltą su skrudinta balta duona.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: čili pipiras, citrinžolė, kokosų pienas, moliūgas, morkos, sultinys, svogūnai

 

Panašūs receptai

Sviestinio moliūgo sriuba
Sviestinio moliūgo sriuba
Keptų daržovių sriuba
Keptų daržovių sriuba
Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba

Previous Post: « Skrebučiai salotoms ir sriuboms
Sekantis įrašas: Moliūgo sriuba su skrudintomis sėklomis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt