• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštri vištienos ir makaronų sriuba

2010-04-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Svogūnų – 100g
  • Česnakų – 15g
  • Cukraus – 0.25 arb. šaukšt.
  • Imbierų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Vištienos – 200g
  • Vištienos sultinio – 500ml
  • Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Vandens – 500ml
  • Čili pipirų – 1vnt.
  • Sojos padažo – 1 šaukštas
  • Kininių kopūstų – 100g
  • Vermišėlių – 100g

Gaminimas

  1. Į didesnį puodą supilame vandenį, vištienos sultinį, pusžiedžiais pjaustytus svogūnus, tarkuotą imbierą, sojos padažą, smulkintą česnaką, aitriosios paprikos miltelius ir laukiame, kol užvirs.
  2. Užvirus sultiniui sudedame smulkius vištienos gabaliukus, kininį kopūstą, aštraus pipiro žiedelius, makaronus.
  3. Verdant būtinai reikia ragauti sultinį ir, jei trūksta, beriame truputį cukraus ir druskos.
  4. Verdame kol suminkštėja makaronai.
  5. Patiekiame su skrudinta balta duona, paskaninta sviestu.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos sriubos, Sriubos Tagged With: česnakas, čili pipiras, imbieras, kininės salotos, makaronai, sojų padažas, sultinys, svogūnai, vištiena

 

Panašūs receptai

Vištienos ramen sriuba
Vištienos ramen sriuba
Avgolemono sriuba
Vištienos sparnelių sriuba su ryžiais ir pomidorais

Previous Post: « Kaparėliai
Sekantis įrašas: Japoniška vištienos ir makaronų sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt