Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Svogūnų – 100g
- Česnakų – 15g
- Cukraus – 0.25 arb. šaukšt.
- Imbierų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Vištienos – 200g
- Vištienos sultinio – 500ml
- Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Vandens – 500ml
- Čili pipirų – 1vnt.
- Sojos padažo – 1 šaukštas
- Kininių kopūstų – 100g
- Vermišėlių – 100g
Gaminimas
- Į didesnį puodą supilame vandenį, vištienos sultinį, pusžiedžiais pjaustytus svogūnus, tarkuotą imbierą, sojos padažą, smulkintą česnaką, aitriosios paprikos miltelius ir laukiame, kol užvirs.
- Užvirus sultiniui sudedame smulkius vištienos gabaliukus, kininį kopūstą, aštraus pipiro žiedelius, makaronus.
- Verdant būtinai reikia ragauti sultinį ir, jei trūksta, beriame truputį cukraus ir druskos.
- Verdame kol suminkštėja makaronai.
- Patiekiame su skrudinta balta duona, paskaninta sviestu.
Parašykite komentarą