• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Avienos sriuba su pomidorais ir kalendra

2011-02-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 400g avienos
  • 3 morkos
  • 2 skardinės konservuotų pomidorų
  • 1 svogūnas
  • 1,4l sultinio
  • 70g perlinių kruopų
  • 70g miežinių kruopų
  • 1 a.š. krakmolo
  • 1 čili pipiras
  • 1 a.š. cukraus
  • 2 v.š. aliejaus
  • 100g kalendros lapelių
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Puode su sultiniu išverdame kruopas kaip nurodyta ant pakuotės. (Galima dėti kartu ir miežines ir perlines kruopas ir virti, kol perlinės kruopos suminkštės).
Keptuvę įkaitiname su šaukštu aliejaus ir sudedame smulkintą svogūną bei tarkuotas morkas, kurias kepame apie 4-5 minutes. Iškeptas daržoves sudedame į puodą su išvirtomis daržovėmis ir verdame toliau ant silpnos ugnies.
Į tą pačią keptuvę supilame likusį aliejų ir sudedame kubeliais pjaustytą avieną ir kepame apie 3-5 minutes ant stiprios ugnies. Apkeptą mėsą sudedame į puodą su verdančiomis kruopomis. Beriame druskos ir pipirų. Ant vidutinės ugnies verdame mėsą dar 10 minučių.
Po 1 minučių į puodą sudedame konservuotus pomidorus su visomis sultimis, smulkintą čili pipirą, cukrų krakmolą ir viską išmaišę verdame 15-20 minučių. Iki virimo pabaigos likus 5 minutėms į puodą sudedame smulkintą kalendrą.
Avienos sriuba su pomidorais ir kalendra patiekiame šiltą.

Kategorijos:Mėsos sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: aliejus, aviena, čili pipiras, cukrus, kalendra, konservuoti pomidorai, krakmolas, miežinės kruopos, morkos, perlinės kruopos, sultinys, svogūnai

 

Panašūs receptai

Mėsos kukulių sriuba
Mėsos kukulių sriuba
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Čili sriuba
Čili sriuba

Previous Post: « Aštri makaronų ir tuno mišrainė
Sekantis įrašas: Keptas lavašo užkandis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt