Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Kalendrų – 100g
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Vištienos – 300g
- Vištienos sultinio – 1200ml
- Jalapenų – 0.5vnt.
- Avokadų – 2vnt.
- Česnako skiltelių – 2vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
- Citrinos sulčių – 2 šaukštai
Gaminimas
- Vištieną supjaustome kubeliais ir sudedame į puodą kartu sultiniu. Verdame ant vidutinės ugnies apie 15 minučių.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame smulkintą česnaką bei svogūną.
- Po poros minučių dedame jelapeno pipirą, pakepame dar porą minučių ir apkeptas daržoves sudedame į puodą su vištiena.
- Į sriubą pilame citrinų sultis, dedame smulkintą kalendrą, beriame 0,5 arb.š. druskos ir sudedame kubeliais pjaustytą avokadą. Sriubą verdame dar 5 minutes po užvirimo.
- Avokadų sriubą su vištiena patiekiame šiltą su tortilijos traškučiais.
Parašykite komentarą