Ingridientai
- Kalendrų – 3g
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Vištienos sultinio – 800ml
- Morkų – 2vnt.
- Čili pipirų – 1vnt.
- Sojos padažo – 1 šaukštas
- Kininių kopūstų – 350g
- Shiitake grybų – 150g
- Vištienos krūtinėlės – 1vnt.
Gaminimas
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedame vištienos krūtinėlę, kurią apkepame iš abiejų pusių po 3 minutes.
- Į puodą su sultiniu sudedame juostelėmis supjaustytas morkas ir verdame apie 10 minučių, tada sudedame shiitake grybus, smulkintą čili pipirą ir juostelėmis supjaustytą apkeptą vištieną. Sriubą verdame apie 10 minučių ant vidutinės ugnies.
- Po 10 minučių pilame sojos padažą, dedame pjaustytą kininį kopūstą, smulkintus kalendros lapelius, uždengiame puodą ir dar 3 minutes po užvirimo verdame.
- Sriubą patiekiame šiltą.
Parašykite komentarą