Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Sviesto – 40g
- Pieno – 100ml
- Vištienos sultinio – 300ml
- Kiaušinių – 3vnt.
- Grybų – 300g
Gaminimas
- Išlydome puode sviestą ir 5 minutes jame kepame grybus.
- Supilame sultinį ir kaitiname iki virimo.
- Atskirame indelyje išplakame kiaušinio trynius su šiltu sultiniu ( sultinio pilame iš puodo, bet labai nedaug) iki vientisos konsistencijos. Gautą kiaušinio ir sultinio masę pilame atgal į likusį sultinį su grybais. Neleidžiame sriubai užvirti.
- Pilame pieną ir lėtai maišome. Verdame, kol sriuba užvirs, tada nukeliame nuo ugnies ir prieš patiekiant 5 minutėms paliekame uždengtą.
- Galima paskaninti žalumynais.
Parašykite komentarą