• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Baravykų sriuba

2010-04-14 by Kulinarė Palikti komentarą

Baravykų sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Česnakų – 20g
  • Sviesto – 15g
  • Petražolių – 10g
  • Čiobrelių – 2 šaukštai
  • Raudonųjų svogūnų – 50g
  • Vištienos sultinio kubelių – 10g
  • Citrinų – 1vnt.
  • Džiovintų baravykų – 30g
  • Grybų – 500g
  • Mascarpone sūrio – 20g

Gaminimas

  1. Džiovintus baravykus užpilame verdančiu vandeniu ir paliekame pamirkti.
  2. Per tą laiką, šviežius grybus apie 2 minutes pakepame įkaitintoje keptuvėje su sviestu, česnaku ir svogūnu.
  3. Sudedame čiobrelius ir dar 1-2 minutes pakepame.
  4. Puode užverdame vandenį ir sudedame numirkytus baravykus (žiupsnelį pasiliekame pabarstymui) ir įdedame sultinio kubelį.
  5. Baravykus verdame apie 20 minučių.
  6. Išvirus baravykams, į puodą sudedame keptus miško grybus. (Dalį grybų susmulkiname elektriniu smulkintuvu, jei norime tirštos sriubos).
  7. Sudedame mascarpone sūrį, kapotas petražoles, sviestą ir įspaudžiame citrinos sulčių.
  8. Pora minučių pašildome ant silpnos ugnies ir patiekiame.
  9. Beje, jei labiau patiktų, galima trintuvėje susmulkinti visą sriubą išskyrus atskirai virtus džiovintus baravykus bei petražoles, kuriuos vėliau galėsite įdėti jau į patiektos sriubos dubenėlį.

Kategorijos:Grybų sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: baravykai, česnakas, čiobrelis, citrina, grybai, mascarpone sūris, petražolė, pipirai, sultinys, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Švelni bulvių sriuba su baravykais
Pievagrybių sriuba su ryžiais
Kiaušinių ir šitake grybų sriuba

Previous Post: « Garstyčios
Sekantis įrašas: Lavašo užkandis su lašiša »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt