
Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Pomidorų – 200g
- Petražolių – 20g
- Žaliųjų citrinų sulčių – 3 šaukštai
- Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Vandens – 1000ml
- Kokosų pieno – 200ml
- Salierų – 100g
- Krevečių – 400g
- Paprikų – 1vnt.
- Ryžių – 200g
- Česnako skiltelių – 4vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Puode įkaitiname aliejų ir sudedame svogūnus, papriką, česnaką ir kepame 4 minutes.
- Į tą patį puodą sudedame 0,5 arb. š. malto čili pipiro, pomidorus, virtus ryžius ir užpilame vandeniu. Verdame 10 minučių.
- Sudedame krevetes ir supilame kokosų pieną. Verdame keletą minučių dar, nuimame nuo ugnies, suberiam salierą, pagal skonį druskos ir pipirų, smulkintas petražoles.
- Patiekiame karštą.
Parašykite komentarą