• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Braziliška krevečių sriuba

2010-06-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Braziliška krevečių sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Pomidorų – 200g
  • Petražolių – 20g
  • Žaliųjų citrinų sulčių – 3 šaukštai
  • Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Vandens – 1000ml
  • Kokosų pieno – 200ml
  • Salierų – 100g
  • Krevečių – 400g
  • Paprikų – 1vnt.
  • Ryžių – 200g
  • Česnako skiltelių – 4vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Puode įkaitiname aliejų ir sudedame svogūnus, papriką, česnaką ir kepame 4 minutes.
  2. Į tą patį puodą sudedame 0,5 arb. š. malto čili pipiro, pomidorus, virtus ryžius ir užpilame vandeniu. Verdame 10 minučių.
  3. Sudedame krevetes ir supilame kokosų pieną. Verdame keletą minučių dar, nuimame nuo ugnies, suberiam salierą, pagal skonį druskos ir pipirų, smulkintas petražoles.
  4. Patiekiame karštą.

Kategorijos:Jūros gėrybių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: aliejus, česnakas, čili pipiras, kokosų pienas, krevetės, laimas, paprika, petražolė, pomidorai, ryžiai, salieras, sriuba, svogūnai

 

Panašūs receptai

Laksa su jūros gėrybėmis
Laksa su jūros gėrybėmis
Suomiška žuvienė
Suomiška žuvienė
Sicilietiška žuvienė
Sicilietiška žuvienė

Previous Post: « Rusiška žuvienė
Sekantis įrašas: Pyragėliai su mėsa »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt