• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Brokolių ir alyvuogių sriuba

2010-10-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Brokolių ir alyvuogių sriuba

Ingridientai

  • Vištienos sultinio – 600ml
  • Vandens – 200ml
  • Brokolių – 600g
  • Juodųjų alyvuogių – 100g
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Porų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame pjaustytą porą. Kepame apie 4 minutes.
  2. Puode užverdame vandenį, beriame druskos ir sudedame brokolius. Uždengtame puode ant vidutinės ugnies verdame daržoves apie 10 minučių.
  3. Apvirus brokoliams supilame sultinį, apkeptus porus ir elektriniu smulkintuvu susmulkiname iki vientisos masės.
  4. Beriame druskos ir pipirų ir dar 10 minučių verdame ant silpnos ugnies.
  5. Išvirus sriubai sudedame žiedeliais pjaustytas alyvuoges ir patiekiame su česnakine duona.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: alyvuogės, brokoliai, poras, sultinys, sviestas

 

Panašūs receptai

Sviestinio moliūgo sriuba
Sviestinio moliūgo sriuba
Keptų daržovių sriuba
Keptų daržovių sriuba
Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba

Previous Post: « Lašišos užkandis
Sekantis įrašas: Bulviniai blynai su lašiša »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt