Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Vištienos sultinio – 1000ml
- Skrebučių – 30g
- Cheddar sūrio – 200g
- Česnako skiltelių – 8vnt.
- Sviesto – 2 šaukštai
- Alaus (tamsaus) – 330ml
Gaminimas
- Puode išlydome sviestą ir sudedame smulkintas 7 skilteles česnako. Kepame apie 1-2 minutes ir užpilame sultiniu.
- Sultinį užverdame, beriame druskos ir pipirų, supilame alų.
- Į sriubą sudedame tarkuotą sūrį ir verdame apie 30 minučių ant silpnos ugnies. Likus 1 minutei iki virimo pabaigos sudedame 1 skiltelę žalio česnako.
- Patiekdami sriubą paskaniname skrebučiais.
Parašykite komentarą