• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Česnakinė sriuba su kiaušiniu

2010-05-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Česnakinė sriuba su kiaušiniu

Ingridientai

  • Česnakų – 15g
  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Vištienos sultinio – 1000ml
  • Kiaušinių – 3vnt.
  • Čiobrelių – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Laiškinių česnakų – 10g
  • Balto vyno acto – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Pirmiausia į puodą supilame vištienos sultinį, kartu įberiame saują smulkintų laiškinių česnakų. Verdame apie 20 minučių.
  2. Tuo metu nulupame ir smulkiai supjaustome česnakus. Į keptuvę pilame 3 v.š. aliejaus ir sudedame čiobrelius bei česnakus. Kepame apie 5 minutes ant pačios silpniausios ugnies. Česnakui suminkštėjus dedame jį į puodą su sultiniu.
  3. Sultinį verdame dar 10-15 minučių.
  4. Sriubą nuimame nuo ugnies ir supilame gerai išplaktus kiaušinius, įberiame druskos, ir labai gerai išmaišome.
  5. Sriubą uždengus palaikome 3-5 minutes ir patiekiame pabarstę žaliu laiškiniu česnaku ir jo žiedais.
  6. Tinka patiekti su skrudinta balta duona.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: aliejus, baltojo vyno actas, česnakas, čiobrelis, kiaušiniai, laiškinis česnakas, sultinys

 

Panašūs receptai

ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
Greita pupelių ir daržovių sriuba
Greita pupelių ir daržovių sriuba

Previous Post: « Makaronai su kiauliena ir pievagrybiais
Sekantis įrašas: Vištiena su grybų padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt