• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Česnakinė sriuba su kiaušiniu

2010-05-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Česnakinė sriuba su kiaušiniu

Ingridientai

  • Česnakų – 15g
  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Vištienos sultinio – 1000ml
  • Kiaušinių – 3vnt.
  • Čiobrelių – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Laiškinių česnakų – 10g
  • Balto vyno acto – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Pirmiausia į puodą supilame vištienos sultinį, kartu įberiame saują smulkintų laiškinių česnakų. Verdame apie 20 minučių.
  2. Tuo metu nulupame ir smulkiai supjaustome česnakus. Į keptuvę pilame 3 v.š. aliejaus ir sudedame čiobrelius bei česnakus. Kepame apie 5 minutes ant pačios silpniausios ugnies. Česnakui suminkštėjus dedame jį į puodą su sultiniu.
  3. Sultinį verdame dar 10-15 minučių.
  4. Sriubą nuimame nuo ugnies ir supilame gerai išplaktus kiaušinius, įberiame druskos, ir labai gerai išmaišome.
  5. Sriubą uždengus palaikome 3-5 minutes ir patiekiame pabarstę žaliu laiškiniu česnaku ir jo žiedais.
  6. Tinka patiekti su skrudinta balta duona.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: aliejus, baltojo vyno actas, česnakas, čiobrelis, kiaušiniai, laiškinis česnakas, sultinys

 

Panašūs receptai

Sviestinio moliūgo sriuba
Sviestinio moliūgo sriuba
Keptų daržovių sriuba
Keptų daržovių sriuba
Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba

Previous Post: « Makaronai su kiauliena ir pievagrybiais
Sekantis įrašas: Vištiena su grybų padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt