
Ingridientai
- Česnakų – 15g
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Vištienos sultinio – 1000ml
- Kiaušinių – 3vnt.
- Čiobrelių – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Laiškinių česnakų – 10g
- Balto vyno acto – 2 šaukštai
Gaminimas
- Pirmiausia į puodą supilame vištienos sultinį, kartu įberiame saują smulkintų laiškinių česnakų. Verdame apie 20 minučių.
- Tuo metu nulupame ir smulkiai supjaustome česnakus. Į keptuvę pilame 3 v.š. aliejaus ir sudedame čiobrelius bei česnakus. Kepame apie 5 minutes ant pačios silpniausios ugnies. Česnakui suminkštėjus dedame jį į puodą su sultiniu.
- Sultinį verdame dar 10-15 minučių.
- Sriubą nuimame nuo ugnies ir supilame gerai išplaktus kiaušinius, įberiame druskos, ir labai gerai išmaišome.
- Sriubą uždengus palaikome 3-5 minutes ir patiekiame pabarstę žaliu laiškiniu česnaku ir jo žiedais.
- Tinka patiekti su skrudinta balta duona.
Parašykite komentarą