• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Česnakų sriuba

2010-05-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Česnaku sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 50g
  • Česnakų – 20g
  • Sviesto – 20g
  • Pieno – 250ml
  • Petražolių – 30g
  • Daržovių sultinio – 250ml
  • Kvietinių miltų – 3 šaukštai

Gaminimas

  1. Puode išlydome sviestą ir sudedame smulkintą svogūną bei česnaką, kepame apie 2 minutes.
  2. Į puodą suberiame miltus ir išmaišome, kad neliktų gumuliukų. Supilame daržovių sultinį bei pieną ir dar kartą gerai išmaišome. Sriubą užverdame ir verdame, kol ji truputį sutirštėja.
  3. Tada sudedame smulkintas šviežias petražoles ir įberiame druskos.
  4. Sriubą patiekiame su skrudinta duona bei petražolių šakele.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Pieniškos ir kruopų sriubos, Sriubos Tagged With: česnakas, Daržovių sriubos, duona, miltai, Patiekalai receptai, petražolė, pienas, receptas, sriuba, sultinys, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Kalafiorų ir sūrio sriuba
Kalafiorų ir sūrio sriuba
Trinta paprikinė sriuba su pienu
Trinta paprikinė sriuba su pienu
Pieniška daržovių ir sūrio sriuba
Pieniška daržovių ir sūrio sriuba

Previous Post: « Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu
Sekantis įrašas: Makaronai su kiauliena ir pievagrybiais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt