Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 100g
- Česnakų – 30g
- Cukraus – 0.25 arb. šaukšt.
- Parmezano sūrio – 100g
- Kiaulienos faršo – 500g
- Konservuotų pupelių – 400g
- Vandens – 2000ml
- Konservuotų pomidorų – 400g
- Čili pipirų – 1vnt.
- Jalapenų – 1vnt.
Gaminimas
- Į didesnį puodą įpilame 1l vandens ir sudedame mėsos faršą, smulkintus svogūnus bei aštriuosius pipirus.
- Dedame cukrų, druskos, pipirų ir troškiname kol nugaruoja didesnė dalis vandens.
- Per tą laiką konservuotas pupeles bei česnakus susmulkiname elektriniu smulkintuvu (galima čili sriubą virti ir nesusmulkinus pupelių).
- Susmulkintas pupeles dedame į puodą su mėsos faršu, pilame likusį vandenį ir sukrečiame konservuotus pomidorus. Troškiname apie 40min.
- Prieš patiekiant, galima sriubą pagardinti tarkuotu parmezano sūriu ir patiekti su paskrudinta duona.
Parašykite komentarą