Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Petražolių – 30g
- Morkų – 2vnt.
- Makaronų – 100g
- Sviesto – 2 šaukštai
- Svogūnų – 1vnt.
- Vištienos krūtinėlės – 1vnt.
Gaminimas
- Vištieną supjaustome, užpilame 1,5l vandens ir verdame ant vidutinės ugnies apie 15 minučių.
- Tuo metu supjaustome svogūną, petražoles, sutarkuojame morką.
- Įkaitiname keptuvę su 2 valg. š. sviesto ir sudedame svogūnus, morkas bei petražoles. Kepame apie 4-6 minutes dažnai maišydami.
- Apkeptas daržoves sudedame į verdantį sultinį, suberiame makaronus, įberiame druskos ir pipirų ir dar 10 minučių verdame.
- Patiekiame karštą su šaukšteliu grietinės.
Parašykite komentarą