
Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Grietinės (30%) – 200g
- Imbierų – 6 šaukšt.
- Vištienos sultinio – 1200ml
- Morkų – 700g
- Svogūnų – 2vnt.
- Sviesto – 2 šaukštai
Gaminimas
- Puode išlydome sviestą ir sudedame smulkintus svogūnus. Kepame apie 5 minutes.
- Supilame pjaustytas morkas (kad greičiau išvirtų galima sutarkuoti), tarkuotą imbierą ir sultinį. Verdame kol morkos suminkštės.
- Išvirus morkoms, sutriname daržoves su elektriniu trintuvu. Įberiame druskos ir pipirų. Sudedame grietinę ir ant silpnos ugnies, dažnai maišydami sriubą užverdame.
- Patiekdami pabarstome smulkintais žalumynais ir įdedame truputį grietinės.
Gaminimas:
Parašykite komentarą