Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Svogūnų – 50g
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Vištienos krūtinėlės – 100g
- Vištienos sultinio – 1000ml
- Petražolių – 15g
- Morkų – 1vnt.
- Salierų – 1vnt.
- Čiobrelių – 1 arbatinis šauktštelis
- Lauro lapų – 1g
- Kiaušininių makaronų – 150g
- Miso pastos – 2 šaukštai
Labai ypatingo skonio Japoniška vištienos ir makaronų sriuba, kurią lengvai paruoš bet kuris pradedantysis kulinaras.
Gaminimas
- Pirmiausia, į puodą supilame aliejų, sudedame pjaustytus svogūnus, morkas, salierus, lauro lapus, čiobrelius ir kepame 3-5 minutes, kol daržovės truputį suminkštės ir įgaus prieskonių kvapo.
- Supilame vištienos sultinį ir užverdame.
- Į verdantį sultinį sudedame makaronus, po kelių minučių smulkintą vištieną ir dar 5 minutes verdame.
- Kol vištiena verda, samčiu nusemiame truputį sultinio ir jį dubenyje sumaišome su miso pasta.
- Baigus vištienos ir makaronų sriubai virti supilame miso į puodą ir palaikome uždengę bent 5 min.
- Patiekiame šiltą.
Parašykite komentarą