• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Japoniška vištienos ir makaronų sriuba

2010-04-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Japoniška vištienos ir makaronų sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Svogūnų – 50g
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Vištienos krūtinėlės – 100g
  • Vištienos sultinio – 1000ml
  • Petražolių – 15g
  • Morkų – 1vnt.
  • Salierų – 1vnt.
  • Čiobrelių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Lauro lapų – 1g
  • Kiaušininių makaronų – 150g
  • Miso pastos – 2 šaukštai

Labai ypatingo skonio Japoniška vištienos ir makaronų sriuba, kurią lengvai paruoš bet kuris pradedantysis kulinaras.

Gaminimas

  1. Pirmiausia, į puodą supilame aliejų, sudedame pjaustytus svogūnus, morkas, salierus, lauro lapus, čiobrelius ir kepame 3-5 minutes, kol daržovės truputį suminkštės ir įgaus prieskonių kvapo.
  2. Supilame vištienos sultinį ir užverdame.
  3. Į verdantį sultinį sudedame makaronus, po kelių minučių smulkintą vištieną ir dar 5 minutes verdame.
  4. Kol vištiena verda, samčiu nusemiame truputį sultinio ir jį dubenyje sumaišome su miso pasta.
  5. Baigus vištienos ir makaronų sriubai virti supilame miso į puodą ir palaikome uždengę bent 5 min.
  6. Patiekiame šiltą.

Kategorijos:Japonų, Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos sriubos, Sriubos Tagged With: aliejus, čiobrelis, lauro lapai, makaronai, miso, morkos, petražolė, pipirai, receptas, salieras, sriuba, sultinys, svogūnai, top receptai, vištiena

 

Panašūs receptai

Vištienos ramen sriuba
Vištienos ramen sriuba
Avgolemono sriuba
Vištienos sparnelių sriuba su ryžiais ir pomidorais

Previous Post: « Aštri vištienos ir makaronų sriuba
Sekantis įrašas: Krevečių Saganaki »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt