• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Japoniška vištienos ir makaronų sriuba

2010-04-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Japoniška vištienos ir makaronų sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Svogūnų – 50g
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Vištienos krūtinėlės – 100g
  • Vištienos sultinio – 1000ml
  • Petražolių – 15g
  • Morkų – 1vnt.
  • Salierų – 1vnt.
  • Čiobrelių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Lauro lapų – 1g
  • Kiaušininių makaronų – 150g
  • Miso pastos – 2 šaukštai

Labai ypatingo skonio Japoniška vištienos ir makaronų sriuba, kurią lengvai paruoš bet kuris pradedantysis kulinaras.

Gaminimas

  1. Pirmiausia, į puodą supilame aliejų, sudedame pjaustytus svogūnus, morkas, salierus, lauro lapus, čiobrelius ir kepame 3-5 minutes, kol daržovės truputį suminkštės ir įgaus prieskonių kvapo.
  2. Supilame vištienos sultinį ir užverdame.
  3. Į verdantį sultinį sudedame makaronus, po kelių minučių smulkintą vištieną ir dar 5 minutes verdame.
  4. Kol vištiena verda, samčiu nusemiame truputį sultinio ir jį dubenyje sumaišome su miso pasta.
  5. Baigus vištienos ir makaronų sriubai virti supilame miso į puodą ir palaikome uždengę bent 5 min.
  6. Patiekiame šiltą.

Kategorijos:Japonų, Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos sriubos, Sriubos Tagged With: aliejus, čiobrelis, lauro lapai, makaronai, miso, morkos, petražolė, pipirai, receptas, salieras, sriuba, sultinys, svogūnai, top receptai, vištiena

 

Panašūs receptai

Kopūstų sriuba ant laužo
Kopūstų sriuba ant laužo
Vištienos ramen sriuba
Vištienos ramen sriuba
Avgolemono sriuba

Previous Post: « Aštri vištienos ir makaronų sriuba
Sekantis įrašas: Krevečių Saganaki »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt