• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Jautienos sriuba su perlinėmis kruopomis

2010-11-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Jautienos sriuba su perlinėmis kruopomis

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Morkų – 1vnt.
  • Salierų – 2vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Bulvių – 2vnt.
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Perlinių kruopų – 150g
  • Porų – 1vnt.
  • Jautienos sultinio – 1200ml
  • Jautienos – 200g

Gaminimas

  1. Į puodą pilame sultinį ir perlines kruopas, kurias verdame apie 30 minučių.
  2. Po 30 minučių kartu sudedame nuluptas ir kubeliais supjaustytas bulves.
  3. Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintą svogūną.
  4. Po 2 minučių į keptuvę dedame pjaustytą morką, porus, ir jautieną. Viską kepame apie 5 minutes ir sudedame į verdantį sultinį. Uždengiame puodą ir verdame ant silpnos ugnies apie 15 minučių.
  5. Prieš baigdami virti sudedame smulkintą salierą, beriame druskos ir pipirų, verdame dar 5 minutes ir patiekiame.

Kategorijos:Mėsos sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: bulvės, jautiena, mėsa, morkos, perlinės kruopos, poras, salieras, sriuba, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Čili sriuba
Čili sriuba
Čili jautienos sriuba su kukurūzais

Previous Post: « Vištienos užkepėlė su porais
Sekantis įrašas: Morkų salotos su džiovintomis slyvomis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt