Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Morkų – 1vnt.
- Salierų – 2vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
- Bulvių – 2vnt.
- Sviesto – 2 šaukštai
- Perlinių kruopų – 150g
- Porų – 1vnt.
- Jautienos sultinio – 1200ml
- Jautienos – 200g
Gaminimas
- Į puodą pilame sultinį ir perlines kruopas, kurias verdame apie 30 minučių.
- Po 30 minučių kartu sudedame nuluptas ir kubeliais supjaustytas bulves.
- Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintą svogūną.
- Po 2 minučių į keptuvę dedame pjaustytą morką, porus, ir jautieną. Viską kepame apie 5 minutes ir sudedame į verdantį sultinį. Uždengiame puodą ir verdame ant silpnos ugnies apie 15 minučių.
- Prieš baigdami virti sudedame smulkintą salierą, beriame druskos ir pipirų, verdame dar 5 minutes ir patiekiame.
Parašykite komentarą