Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Kalendrų – 3g
- Vištienos sultinio – 1500ml
- Svogūnų laiškų – 5g
- Baltųjų ridikų – 1vnt.
- Jūros gėrybių rinkinio – 200g
- Baltųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Sezamo aliejaus – 2 šaukštai
Gaminimas
- Puode užverdame sultinį, beriame druskos, sudedame riekelėmis pjaustytą ridiką ir verdame apie 10 minučių, kol ridikas pradės truputį minkštėti.
- Sudedame jūros gėrybes.
- Kai sultinys dar kartą užverda, sudedame smulkintą kalendrą, svogūnus, pilame sezamo aliejaus pora šaukštų ir įberiame pipirų.
- Kelias minutes pakaitinus, nuimame nuo ugnies ir patiekiame.
Parašykite komentarą