• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Jūros gėrybių sriuba su ridiku

2010-04-27 by Kulinarė Palikti komentarą

Jūros gėrybių sriuba su ridiku

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Kalendrų – 3g
  • Vištienos sultinio – 1500ml
  • Svogūnų laiškų – 5g
  • Baltųjų ridikų – 1vnt.
  • Jūros gėrybių rinkinio – 200g
  • Baltųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Sezamo aliejaus – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Puode užverdame sultinį, beriame druskos, sudedame riekelėmis pjaustytą ridiką ir verdame apie 10 minučių, kol ridikas pradės truputį minkštėti.
  2. Sudedame jūros gėrybes.
  3. Kai sultinys dar kartą užverda, sudedame smulkintą kalendrą, svogūnus, pilame sezamo aliejaus pora šaukštų ir įberiame pipirų.
  4. Kelias minutes pakaitinus, nuimame nuo ugnies ir patiekiame.

Kategorijos:Jūros gėrybių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: aliejus, jūros gėrybės, kalmarai, krevetės, midijos, ridikai, sultinys, svogūnų laiškai, žuvis

 

Panašūs receptai

Tom Yum Sriuba
Tom Yum Sriuba
Škotiška sriuba „Cullen Skink“
Tiršta brokolių sriuba su lašiša

Previous Post: « Aštri ėrienos sriuba
Sekantis įrašas: Aštri daržovių sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt