Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Vištienos sultinio – 1000ml
- Kiaušinių – 2vnt.
- Sojos padažo – 0.33 šaukštai
- Krevečių – 100g
- Cukraus – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Ryžių acto – 5ml
- Jūros kopūstų – 150g
Gaminimas
- Supjaustome juostelėmis jūros kopūstus (jei naudojame lakštus).
- Kiaušinius suplakame.
- Sultinį užverdame ir į jį sudedame cukrų, druską, pilame actą ir sojų padažą. Verdame apie 15 minučių.
- Į sultinį sudedame jūros kopūstus ir lėtai supilame plaktus kiaušinius. Sudedame krevetes ir verdame dar 5 minutes.
- Patiekiame karštą.
Parašykite komentarą