• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Jūros kopūstų ir kiaušinių sriuba

2010-09-17 by Kulinarė Palikti komentarą

Jūros kopūstų ir kiaušinių sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Vištienos sultinio – 1000ml
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Sojos padažo – 0.33 šaukštai
  • Krevečių – 100g
  • Cukraus – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Ryžių acto – 5ml
  • Jūros kopūstų – 150g

Gaminimas

  1. Supjaustome juostelėmis jūros kopūstus (jei naudojame lakštus).
  2. Kiaušinius suplakame.
  3. Sultinį užverdame ir į jį sudedame cukrų, druską, pilame actą ir sojų padažą. Verdame apie 15 minučių.
  4. Į sultinį sudedame jūros kopūstus ir lėtai supilame plaktus kiaušinius. Sudedame krevetes ir verdame dar 5 minutes.
  5. Patiekiame karštą.

Kategorijos:Jūros gėrybių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: actas, cukrus, jūros kopūstai, kiaušiniai, krevetės, sojų padažas, sriuba, sultinys

 

Panašūs receptai

Tom Yum Sriuba
Tom Yum Sriuba
Škotiška sriuba „Cullen Skink“
Tiršta brokolių sriuba su lašiša

Previous Post: « Pomidorų ir krabų lazdelių salotos
Sekantis įrašas: Itališkas faršo kepsnys »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt