• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kaimiška bulvienė

2011-02-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 6-7 bulvės
  • 150g šviežių ar šaldytų žirnelių
  • 2 morkos
  • 700ml pieno
  • 0,5l vandens
  • 2 v.š. sviesto
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Bulves nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais. Sudedame į puodą su pasūdytu vandeniu ir verdame apie 10 minučių.
Po 15 minučių į puodą sudedame žirnelius, griežinėliais pjaustytas morkas ir verdame dar 15 minučių. Išvirus daržovėms, nuimame puodą nuo ugnies ir sriubą užbaliname pienu.
Patiekdami pilame į lėkštę bulvienės ir dedame šaukštą sviesto.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: bulvės, morkos, pienas, sviestas, žirneliai

 

Panašūs receptai

Greita pupelių ir daržovių sriuba
Greita pupelių ir daržovių sriuba
Moliūgų sriuba
Moliūgų sriuba
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine

Previous Post: « Tešloje kepta cukinija
Sekantis įrašas: Sūrio fondiu II »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt