• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptų bulvių sriuba

2010-12-27 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

  • 100g rūkytos kiaulienos šoninės
  • 4 v.š. sviesto
  • 1 svogūnas
  • 4 v.š. miltų
  • 600ml sultinio
  • 1-2 saliero lapkočiai
  • 150g grietinėlės
  • 4 didelės bulvės
  • 70g fermentinio sūrio
  • 50g svogūnų laiškų
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Įkaitiname keptuvę ir sudedame pjaustytą kiaulienos šoninę ir kepame kelias minutes, kol spirgučiai švelniai apskrunda. Šaukštu išimame spirgučius, o tą pačią keptuvę su kiaulienos riebalais dedame bulves, kurias kepame apie 10-15 minučių ant vidutinės ugnies. Apkepus bulvėms, jas sudedame į puodą su sultiniu ir ant silpnos ugnies verdame. Keptuvėje, kurioje kepė bulvė išlydome sviestą ir sudedame pjaustytą salierą ir svogūną, kepame juos 3-4 minutes, suberiame miltus, išmaišome ir dar po minutės kepimo viską sudedam į puodą su sultiniu ir bulvėmis. Į sriubą beriame druskos ir pipirų. Nuimame puodą nuo ugnies ir elektriniu smulkintuvu sutriname sriubą iki vientisos masės. Supilame grietinėlę, suberiame smulkintus svogūnų laiškus ir tarkuotą sūrį. Dedame ant silpnos ugnies, ir verdame dar 5-10 minučių.
Patiekiame keptų bulvių sriuba šiltą ir paskanintą spirgučiais.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: bulvės, fermentinis sūris, grietinėlė, kiaulienos šoninė, miltai, salieras, sriuba, sultinys, sviestas, svogūnai, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Sviestinio moliūgo sriuba
Sviestinio moliūgo sriuba
Keptų daržovių sriuba
Keptų daržovių sriuba
Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba

Previous Post: « Kopūstų blyneliai
Sekantis įrašas: Brunsviko troškinys »

Reader Interactions

Comments

  1. bebro

    2011-01-05 at 11:28

    man tai skanu uti gal ir buvo jei ne spirgai

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt