• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptų česnakų ir vištienos sriuba

2010-08-24 by Kulinarė Palikti komentarą

Keptų česnakų ir vištienos sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Grietinės (30%) – 50g
  • Vištienos – 600g
  • Čiobrelių – 1 šaukštas
  • Porų – 100g
  • Rozmarino – 0.2 šaukštai
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Česnakų galvų – 3vnt.

Gaminimas

  1. Pirmiausia orkaitėje, 190 laipsnių temperatūroje, iškepame vištieną. Iškeptą vištieną supjaustome kubeliais.
  2. Nulupame ir supjaustome česnakus.
  3. Įkaitiname keptuvę, joje išlydome sviestą ir sudedame česnakus, rozmarinus, pjaustytą porą bei čiobrelius. Kepame 3 minutes ant stiprios ugnies.
  4. Švelniai apskrudus česnakams, ugnį sumažiname ir sudedame vištienos gabaliukus. Kepame dar 4-6 minutes.
  5. Puode užverdame 1,5-2l vandens. Į verdantį vandenį sudedame keptą mėsą su prieskoniais, įberiame druskos ir pipirų ir verdame 20 minučių ant vidutinės ugnies.
  6. Išvirus nuimame nuo ugnies, sudedame grietinę ir gerai išmaišome.
  7. Sriubą patiekiame karštą

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos sriubos, Sriubos Tagged With: česnakas, čiobrelis, grietinė, paukštiena, poras, rozmarinas, sriuba, sviestas, vištiena

 

Panašūs receptai

Vištienos ramen sriuba
Vištienos ramen sriuba
Avgolemono sriuba
Vištienos sparnelių sriuba su ryžiais ir pomidorais

Previous Post: « Silkė su pomidorais ir grietine
Sekantis įrašas: Vegetariška fritata su sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt