Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Svogūnų – 100g
- Bulvių – 250g
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Petražolių – 10g
- Vištienos sultinio kubelių – 1g
- Konservuotų pupelių – 200g
- Vandens – 1500ml
- Morkų – 2vnt.
- Vyšninių pomidorų – 80g
- Kiaulienos – 200g
Gaminimas
- Pirmiausia apskritimais susipjaustome morkas, kubeliais svogūnus ir kiaulieną.
- Į keptuvę pilame aliejų ir dedame mėsą, morkas bei svogūnus. Kepame apie 10 minučių.
- Per tą laiką užverdame puodą su vandeniu ir sudedame smulkiai pjaustytas bulves, vandenį pasūdome, verdame apie 10 minučių.
- Į tą patį puodą su bulvėmis sudedame apkeptas daržoves su mėsa, pupeles, smulkintas petražoles ir sultinio kubelį.
- Taip pat dedame verdančiu vandeniu nuplikytus vyšninius pomidorus. Verdame dar ~10 minučių.
Parašykite komentarą