Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Kalendrų – 3g
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Vištienos sultinio – 1200ml
- Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Kiaušinių – 2vnt.
- Svogūnų laiškų – 10g
- Ciberžolės – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Cukraus – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Pomidorų – 4vnt.
Gaminimas
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame kubeliais pjaustytus pomidorus ir smulkintus svogūnų laiškus, kuriuos kepame apie 4 minutes pamaišydami.
- Po 4 minučių sudedame visus prieskonius ir ant silpnos ugnies kepame dar 2 minutes.
- Iškeptus pomidorus su prieskoniais sudedame į puodą, užpilame karštu sultiniu ir verdame 10 minučių.
- Dubenėlyje išplakame kiaušinius ir plakinį lėtai, visą laiką maišydami, pilame į puodą su sultiniu. Supylus kiaušinius į sriubą, verdame dar 3 minutes ir nuimame.
- Kiaušinių – pomidorų sriubą patiekiame šiltą.
Parašykite komentarą