• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiaušinių – pomidorų sriuba

2010-11-24 by Kulinarė Palikti komentarą

Kiaušinių - pomidorų sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Kalendrų – 3g
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Vištienos sultinio – 1200ml
  • Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Svogūnų laiškų – 10g
  • Ciberžolės – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Cukraus – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Pomidorų – 4vnt.

Gaminimas

  1. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame kubeliais pjaustytus pomidorus ir smulkintus svogūnų laiškus, kuriuos kepame apie 4 minutes pamaišydami.
  2. Po 4 minučių sudedame visus prieskonius ir ant silpnos ugnies kepame dar 2 minutes.
  3. Iškeptus pomidorus su prieskoniais sudedame į puodą, užpilame karštu sultiniu ir verdame 10 minučių.
  4. Dubenėlyje išplakame kiaušinius ir plakinį lėtai, visą laiką maišydami, pilame į puodą su sultiniu. Supylus kiaušinius į sriubą, verdame dar 3 minutes ir nuimame.
  5. Kiaušinių – pomidorų sriubą patiekiame šiltą.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: aliejus, ciberžolė, čili pipiras, cukrus, kalendra, kiaušiniai, pomidorai, sultinys, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA

Previous Post: « Žemaičių blynai su varške
Sekantis įrašas: Ridikų ir jautienos troškinys »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt