• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiniška baltų grybų ir vištienos sriuba

2014-08-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 150g vištienos krūtinėlės
  • 100g džiovintų baltų kininių grybų
  • 1l sultinio/vandens
  • 1,5 a.š. cukraus
  • 1,2 v.š. obuolių acto
  • 0,25 a.š. čili pipiro (nebūtina)
  • druska
  • 0,25 v.š. sezamų aliejaus

Gaminimas

Grybus užmerkiame šiltame vandenyje
Vištieną supjaustome plonomis juostelėmis, sudedame į puodą su sultiniu/vandeniu ir verdame apie 10 minučių (po užvirimo 3-4 minutes). Sudedame numirkytus pasmulkintus grybus, pilame actą, beriame cukrų, čili pipirą ir pagal skonį druskos. (Paragaujame ir visus prieskonius pasireguliuojame pagal savo skonį).
Sriubą verdame dar 2-3 minutes ir nuimame nuo ugnies.

Kategorijos:Grybų sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos sriubos, Sriubos Tagged With: baltieji kininiai grybai, čili pipiras, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Vištienos ramen sriuba
Vištienos ramen sriuba
Avgolemono sriuba
Vištienos sparnelių sriuba su ryžiais ir pomidorais

Previous Post: « Kepta silkė
Sekantis įrašas: Greita pomidorų salsa »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt