Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Bulvių – 600g
- Vandens – 600ml
- Kvietinių miltų – 1 šaukštas
- Sviesto – 2 šaukštai
- Petražolių – 1 šaukštas
- Svogūnų – 0.5vnt.
- Kondensuoto pieno (nesaldintas) – 385g
Gaminimas
- Į puodą sudedame nuluptas ir smulkiai supjaustytas bulves (greičiau taip išvirs) ir svogūną. Supilame vandenį ir verdame kol daržovės suminkštės.
- Suminkštėjus daržovėms susmulkiname jas šiltame sultinyje elektriniu smulkintuvu.
- Į įkaitintą keptuvę dedame sviestą ir miltus. Gerai išmaišome ir supilame kondensuotą pieną. Kaitiname 3 minutes.
- Tirštą masę pilame į puodą su sultiniu ir trintomis daržovėmis. Pabarstome druska ir pipirais ir gerai išmaišome.
- Patiekiant pabarstome petražolėmis.
Parašykite komentarą