• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kreminė bulvių sriuba

2010-08-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Kreminė bulvių sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Bulvių – 600g
  • Vandens – 600ml
  • Kvietinių miltų – 1 šaukštas
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Petražolių – 1 šaukštas
  • Svogūnų – 0.5vnt.
  • Kondensuoto pieno (nesaldintas) – 385g

Gaminimas

  1. Į puodą sudedame nuluptas ir smulkiai supjaustytas bulves (greičiau taip išvirs) ir svogūną. Supilame vandenį ir verdame kol daržovės suminkštės.
  2. Suminkštėjus daržovėms susmulkiname jas šiltame sultinyje elektriniu smulkintuvu.
  3. Į įkaitintą keptuvę dedame sviestą ir miltus. Gerai išmaišome ir supilame kondensuotą pieną. Kaitiname 3 minutes.
  4. Tirštą masę pilame į puodą su sultiniu ir trintomis daržovėmis. Pabarstome druska ir pipirais ir gerai išmaišome.
  5. Patiekiant pabarstome petražolėmis.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: bulvės, kondensuotas pienas, miltai, petražolė, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA

Previous Post: « Bananų lassi (kokteilis)
Sekantis įrašas: Vištienos šašlykas su daržovėmis keptas keptuvėje »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt