Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Daržovių sultinio – 1500ml
- Lašišų – 300g
- Krapų – 50g
- Česnako skiltelių – 2vnt.
- Svogūnų – 0.5vnt.
- Bulvių – 2vnt.
- Sviesto – 2 šaukštai
- Citrinpipirių – 0.25 arbatinio šauktštelio
Gaminimas
- Į puodą su 1,5l sultinio sudedame nuluptas ir mažais šiaudeliais pjaustytas bulves. Verdame apie 15 minučių ant vidutinės ugnies.
- Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintą česnaką. Po minutes į keptuvę dedame smulkintą svogūną bei kubeliais supjaustytą lašišos filė. Kepame vos 2 minutes vis pamaišydami.
- Į sultinį su bulvėmis dedame krapus, druskos ir pipirų, apkeptą žuvį su česnakais bei svogūnais, uždengiame ir ant silpnos ugnies verdame apie 7-8 minutes.
- Patiekiame šiltą.
Parašykite komentarą