
Ingridientai
- 400g faršo
- 1 kiaušinis
- 1 a.š. baziliko
- 2 v.š. parmezano sūrio
- 50g džiūvėsių
- 250g špinatų
- 1 morka
- 1 poras
- 1,3l vištienos sultinio
- 2 saliero lapkočiai
- 70g orzo makaronų arba smulkių vermišėlių
- druska ir pipirai
Gaminimas
Faršą sumaišome su kiaušiniu, žiupsniu druskos ir pipirų, su baziliku, parmezano sūriu bei džiūvėsiais.
Morkas ir porus supjaustome griežinėliais ir sudedame į puodą su sultiniu. Užvirus sultiniui beriame 0,5 a.š. druskos ir sudedame makaronus.
Rankomis iš faršo paruošiame nedidelius kukuliukus ir sudedame į verdantį sultinį.
Po 7 minučių į sriubą sudedame smulkintą salierą ir dar po 5 minučių sudedame pusiau perplėštus špinatų lapus. Sumažiname ugnį ir dar 3 minutes verdame špinatus.
Mėsos kukulių sriubą su špinatais patiekiame šiltą.
Parašykite komentarą