• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Mėsos kukulių sriuba su špinatais

2011-02-09 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 400g faršo
  • 1 kiaušinis
  • 1 a.š. baziliko
  • 2 v.š. parmezano sūrio
  • 50g džiūvėsių
  • 250g špinatų
  • 1 morka
  • 1 poras
  • 1,3l vištienos sultinio
  • 2 saliero lapkočiai
  • 70g orzo makaronų arba smulkių vermišėlių
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Faršą sumaišome su kiaušiniu, žiupsniu druskos ir pipirų, su baziliku, parmezano sūriu bei džiūvėsiais.
Morkas ir porus supjaustome griežinėliais ir sudedame į puodą su sultiniu. Užvirus sultiniui beriame 0,5 a.š. druskos ir sudedame makaronus.
Rankomis iš faršo paruošiame nedidelius kukuliukus ir sudedame į verdantį sultinį.
Po 7 minučių į sriubą sudedame smulkintą salierą ir dar po 5 minučių sudedame pusiau perplėštus špinatų lapus. Sumažiname ugnį ir dar 3 minutes verdame špinatus.

Mėsos kukulių sriubą su špinatais patiekiame šiltą.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Mėsos sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: bazilikas, džiūvėsiai, faršas, kiaušiniai, makaronai, morkos, orzo, parmezano sūris, poras, salieras, špinatai, sultinys

 

Panašūs receptai

Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Pomidorinė mėsos kukulių sriuba
Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba

Previous Post: « Virtų bulvių kukuliai su mėsa
Sekantis įrašas: Makaronai su kepenėlių padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt