• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Naminis vištienos ir daržovių sultinys

2011-03-08 by Kulinarė 2 komentarai

Ingridientai

*vištienos (geriausia „rinkiniai sriubai“)
*1 a.š. kmynų
*1 a.š. krapų
*pusė svogūno
*1 morka
*druska
*1 v.š. aliejaus
*1,5l vandens

Gaminimas

Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame vištieną, kurią kepame ant vidutinės ugnies, kol apskrunda (maždaug apie 5-8 minutes).
Sudedame vištieną į puodą ir užpilame vandeniu. Beriame 1 a.š. druskos ir verdame apie 30 minučių.
Po 30 minučių į puodą sudedame labai smulkiai pjaustytą svogūną, tarkuotą morką, smulkintus krapus, kmynus ir verdame viską apie 45 minutes.
Išvirtą sultinį perkošiame, kad neliktų jokių daržovių ar vištienos.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos sriubos, Sriubos Tagged With: aliejus, kmynai, krapai, morkos, sultinys, svogūnai, vištiena

 

Panašūs receptai

Vištienos ramen sriuba
Vištienos ramen sriuba
Avgolemono sriuba
Vištienos sparnelių sriuba su ryžiais ir pomidorais

Previous Post: « Kiaulienos kepsnys, marinuotas su soja ir medumi
Sekantis įrašas: Sluoksniuotos tešlos sausainiai su parmezano sūriu »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Naminių kibinų receptas | KULINARE.LT parašė:
    2021-07-22 11:09

    […] Prie šių kibinų labai tinka mūsų vištienos ir daržovių sultinys. […]

    Atsakyti
  2. Aštri trinta moliūgų sriuba | KULINARE.LT parašė:
    2021-07-29 11:58

    […] apkeptų daržovių supilame daržovių sultinį (tiks ir iš sultinio kubelių) ir verdame apie […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt