
Ingridientai
*vištienos (geriausia “rinkiniai sriubai”)
*1 a.š. kmynų
*1 a.š. krapų
*pusė svogūno
*1 morka
*druska
*1 v.š. aliejaus
*1,5l vandens
Gaminimas
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame vištieną, kurią kepame ant vidutinės ugnies, kol apskrunda (maždaug apie 5-8 minutes).
Sudedame vištieną į puodą ir užpilame vandeniu. Beriame 1 a.š. druskos ir verdame apie 30 minučių.
Po 30 minučių į puodą sudedame labai smulkiai pjaustytą svogūną, tarkuotą morką, smulkintus krapus, kmynus ir verdame viską apie 45 minutes.
Išvirtą sultinį perkošiame, kad neliktų jokių daržovių ar vištienos.
[…] Prie šių kibinų labai tinka mūsų vištienos ir daržovių sultinys. […]