• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Obuolių sriuba su kariu

2010-11-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Obuolių sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Vištienos sultinio – 700ml
  • Kario prieskonių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Gvazdikėlių – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Cinamono – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Obuolių – 3vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Citrinos sulčių – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Obuolius nulupame, išimame sėklas bei supjaustome.
  2. Puode išlydome sviestą ir sudedame smulkintus svogūnus, beriame pipirų, druskos, kario prieskonius, gvazdikėlius ir cinamoną.
  3. Pakepame apie 1-2 minutes ir užpilame sultiniu.
  4. Į sultinį sudedame obuolius. Sultinį verdame apie 10 minučių ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja obuoliai.
  5. Išvirus obuoliams, nuimame nuo ugnies puodą ir sriubą sutriname elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės.
  6. Supilame citrinų sultis, išmaišome ir patiekiame.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: cinamonas, citrina, gvazdikėliai, karis, obuolys, sultinys, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA

Previous Post: « Silkė su virtomis morkomis
Sekantis įrašas: Troškinti rauginti kopūstai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt