• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Obuolių sriuba

2010-10-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Obuolių sriuba

Ingridientai

  • Grietinėlės (35%) – 100ml
  • Citrinos sulčių – 30ml
  • Vištienos sultinio – 1000ml
  • Kvietinių miltų – 50g
  • Kario prieskonių – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Obuolių – 2vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Sviesto – 4 šaukštai

Gaminimas

  1. Obuolius nulupame, išimame sėklas bei supjaustome.
  2. Puode išlydome 1 šaukštą sviesto ir sudedame smulkintus svogūnus. Kepame apie 3 minutes.
  3. Supilame sultinį, citrinų sultis, kario prieskonius bei obuolius. Verdame sultinį ant vidutinės ugnies apie 10 minučių.
  4. Dubenyje išlydome 3 šaukštus sviesto ir sudedame miltus. Labai gerai išmaišome ir pakaitiname iki kol sutirštėja.
  5. Sviestą supilame į verdantį sultinį ir išmaišome.
  6. Nuimame nuo ugnies ir sriubą sutriname elektriniu smulkintuvu.
  7. Į sutrintą sriubą supilame grietinėlę. Beriame truputį druskos ir tiek pat cukraus. Išmaišome.
  8. Patiekdami sriubą pilame į dubenį ir ant viršaus dedame stambiai tarkuoto obuolio.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: citrina, grietinėlė, karis, miltai, obuolys, pomidorų sultys, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Sviestinio moliūgo sriuba
Sviestinio moliūgo sriuba
Keptų daržovių sriuba
Keptų daržovių sriuba
Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba

Previous Post: « Kapota tešla
Sekantis įrašas: Ryžių mišrainė su tunu ir kukurūzais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt