• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pankolių ir burokėlių sriuba

2010-12-06 by Kulinarė Palikti komentarą

Pankolių ir burokėlių sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Grietinės (30%) – 100g
  • Vandens – 50ml
  • Daržovių sultinio – 1300ml
  • Balto vyno acto – 1 šaukštas
  • Obuolių – 1vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Burokėlių – 500g
  • Citrinos sulčių – 2 šaukštai
  • Pankolių – 250g

Gaminimas

  1. Nuluptą svogūną pjauname į 4 dalis.
  2. Burokėlius nulupame ir kartu su viena dalimi svogūno visus atskirai suvyniojame į foliją ir dedame į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių, ir kepame apie 1 valandą.
  3. Į puodą supilame sultinį, sudedame pjaustytą pankolį su obuoliu ir verdame apie 20 minučių. Po 20 minučių puodą nuimame nuo ugnies ir paliekame vėsti.
  4. Iškeptus burokėlius ir svogūną supjaustome mažais kubeliais ir perskiriame į dvi dalis. Vieną dalį sudedame į puodą su sultiniu ir pankoliu ir elektriniu smulkintuvu susmulkiname daržoves kartu su sultiniu iki vientisos masės. Likusią dalį burokėlių sudedame į tirštą sultinį, sudedame grietinę, beriame druskos ir pipirų, pilame actą ir citrinų sultis ir dedame ant silpnos ugnies virti.
  5. Verdame apie 10 minučių.
  6. Pankolių ir burokėlių sriubą patiekiame karštą.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: baltojo vyno actas, burokėliai, citrina, grietinė, obuolys, pankolis, sultinys, svogūnai

 

Panašūs receptai

Moliūgų sriuba
Moliūgų sriuba
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Šalta pomidorų sriuba “Gazpacho”
Šalta pomidorų sriuba “Gazpacho”

Previous Post: « Greiti mini „hot dogai“
Sekantis įrašas: Žemaičių blynai su mėsa »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt