• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Paparasta grybų sriuba

2010-04-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Paparasta grybų sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 50g
  • Sviesto – 20g
  • Bulvių – 250g
  • Vištienos sultinio kubelių – 10g
  • Vandens – 1000ml
  • Morkų – 1vnt.
  • Grybų – 200g

Gaminimas

  1. Nuluptas bulves supjaustome kubeliais ir dedame puodą su 1l verdančio vandens.
  2. Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir dedame smulkintą svogūną bei sutarkuotą morką ir grybus.
  3. Kepame apie 10 minučių.
  4. Iškeptus grybus dedame į puodą, kuriame verda bulvės, dedame sultinio kubelį ir dar paverdame apie 10-15 minučių.
  5. Patiekiame su šaukšteliu grietinės.

Kategorijos:Grybų sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: bulvės, grybai, morkos, sultinys, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Švelni bulvių sriuba su baravykais
Pievagrybių sriuba su ryžiais
Kiaušinių ir šitake grybų sriuba

Previous Post: « Grybų paštetas
Sekantis įrašas: Kiaulienos sriuba su vyšniniais pomidorais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt