Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 50g
- Sviesto – 20g
- Bulvių – 250g
- Vištienos sultinio kubelių – 10g
- Vandens – 1000ml
- Morkų – 1vnt.
- Grybų – 200g
Gaminimas
- Nuluptas bulves supjaustome kubeliais ir dedame puodą su 1l verdančio vandens.
- Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir dedame smulkintą svogūną bei sutarkuotą morką ir grybus.
- Kepame apie 10 minučių.
- Iškeptus grybus dedame į puodą, kuriame verda bulvės, dedame sultinio kubelį ir dar paverdame apie 10-15 minučių.
- Patiekiame su šaukšteliu grietinės.
Parašykite komentarą