
Ingridientai
*150g perlinių kruopų
*1 morka
*1,5l jautienos sultinio
*1 svogūnas
*100g jautienos faršo
*druska ir pipirai
*150g pievagrybių
*1 lauro lapas
*1 v.š. aliejaus/sviesto
Gaminimas
Į puodą supilame sultinį ir kruopas, kurias verdame apie 15-20 minučių.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintą svogūną bei morką. Kepame apie 3 minutes ir tada sudedame mėsos faršą, kurį kepame dar porą minučių.
Išvirus kruopoms, į puodą dedame lauro lapą, beriame druskos ir pipirų, sudedame daržoves su faršu ir verdame dar 15 minučių. Likus virti 5 minutėms į puodą sudedame pjaustytus pievagrybius.
Perlinių kruopų sriubą su pievagrybiais patiekiame šiltą.
Parašykite komentarą