• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pieniška daržovių ir sūrio sriuba

2010-05-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Pieniška daržovių ir sūrio sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 50g
  • Bulvių – 150g
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Pieno – 400ml
  • Vandens – 200ml
  • Morkų – 1vnt.
  • Konservuotų kukurūzų – 150g
  • Brokolių – 50g
  • Paprikų – 1vnt.
  • Cheddar sūrio – 50g
  • Kvietinių miltų – 2 šaukštai
  • Česnako skiltelių – 3vnt.

Gaminimas

  1. Puode įkaitiname šaukštą aliejaus ir sudedame smulkintą svogūną, česnakus, morkas, bulvę bei pjaustytą papriką. Kepame apie 2 minutes ant silpnos ugnies.
  2. Supilame miltus ir išmaišome. Dedame kukurūzus, brokolius ir viską užpilame stikline vandens, troškiname apie 2-3 minutes.
  3. Pabaigoje pilame pieną, užverdame, įberiame druskos, pipirų ir ant silpniausios ugnies verdame apie 10 minučių.
  4. Nuimame nuo ugnies, sudedame tarkuotą čederio sūrį, gerai išmaišome ir patiekiame.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Pieniškos ir kruopų sriubos, Sriubos Tagged With: aliejus, brokoliai, bulvės, čederio sūris, česnakas, kukurūzai, miltai, morkos, paprika, pienas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Kalafiorų ir sūrio sriuba
Kalafiorų ir sūrio sriuba
Trinta paprikinė sriuba su pienu
Trinta paprikinė sriuba su pienu
Pieniška daržovių sriuba
Pieniška daržovių sriuba

Previous Post: « Pieniška daržovių sriuba
Sekantis įrašas: Žuvies ir bulvių pyragas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt