Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 50g
- Bulvių – 150g
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Pieno – 400ml
- Vandens – 200ml
- Morkų – 1vnt.
- Konservuotų kukurūzų – 150g
- Brokolių – 50g
- Paprikų – 1vnt.
- Cheddar sūrio – 50g
- Kvietinių miltų – 2 šaukštai
- Česnako skiltelių – 3vnt.
Gaminimas
- Puode įkaitiname šaukštą aliejaus ir sudedame smulkintą svogūną, česnakus, morkas, bulvę bei pjaustytą papriką. Kepame apie 2 minutes ant silpnos ugnies.
- Supilame miltus ir išmaišome. Dedame kukurūzus, brokolius ir viską užpilame stikline vandens, troškiname apie 2-3 minutes.
- Pabaigoje pilame pieną, užverdame, įberiame druskos, pipirų ir ant silpniausios ugnies verdame apie 10 minučių.
- Nuimame nuo ugnies, sudedame tarkuotą čederio sūrį, gerai išmaišome ir patiekiame.
Parašykite komentarą