• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pievagrybių sriuba su ryžiais

2011-01-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*1,4l sultinio
*150g ryžių
*150g pievagrybių
*1 svogūnas
*1 morka
*100g grietinėlės
*druska ir pipirai

Gaminimas

Svogūną smulkiai supjaustome, sudedame į sultinį ir verdame 30 minučių.
Išvirus svogūnui sudedame ryžius, griežinėliais pjaustytą morką, beriame druskos ir pipirų ir verdame dar 10 minučių.
Sudedame smulkintus pievagrybius, paverdame 5 minutes, nuimame nuo ugnies ir truputį atvėsus sriubai supilame į ją grietinėlę.
Pievagrybių sriubą su ryžiais patiekiame šiltą.

Kategorijos:Grybų sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: grietinėlė, morkos, pievagrybiai, ryžiai, sriuba, sultinys, svogūnai

 

Panašūs receptai

Švelni bulvių sriuba su baravykais
Kiaušinių ir šitake grybų sriuba
Trinta pupelių sriuba su grybais
Trinta pupelių sriuba su grybais

Previous Post: « Vištienos enčilada (enchilada)
Sekantis įrašas: Aštri saldžiarūgštė kiauliena »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt