• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pomidorinė mėsos kukulių sriuba

2011-02-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 1 skardinė konservuotų pomidorų (250g)
  • 350g faršo
  • 4 skiltelės česnako
  • 2 kiaušiniai
  • 1 a.š. cukraus
  • 1,2l sultinio
  • druska ir pipirai
  • 1 a.š. baziliko
  • 100g ryžių

Gaminimas


Faršą sumaišome su kiaušiniu, 2 skiltelėm smulkinto česnako, žiupsniu druskos ir pipirų.
Antrą kiaušinį išplakame dubenėlyje.
Į puodą su sultiniu suberiame ryžius ir verdame 10 minučių.
Po 10 minučių sudedame smulkintus pomidorus su visomis sultimis. Beriame 0,5 a.š. druskos, cukrų, likusius smulkintus česnakus, bazilikus bei iš faršo paruoštus nedidelius kukulius.
Sriubą ant vidutinės ugnies verdame 30 minučių.
Likus minutei iki virimo pabaigos į sriubą supilame plaktą kiaušinį (norėdami, kad kiaušinio gabaliukai būtų stambesni, tai pildami kiaušinį į sriubą maišome labai lėtai).
Pomidorinę mėsos kukulių sriubą patiekiame šiltą su paskrudinta balta duona.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Mėsos sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: bazilikas, česnakas, cukrus, faršas, kiaušiniai, konservuoti pomidorai, kukuliai, ryžiai, sultinys

 

Panašūs receptai

Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Mėsos kukulių sriuba su špinatais
Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba

Previous Post: « Keptos tortilijos su jautiena
Sekantis įrašas: Kepti bulvių kukuliai su špinatais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt