• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Prancūziška svogūnų sriuba

2010-10-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Prancūziška svogūnų sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Mozarella sūrio – 60g
  • Vištienos sultinio – 1500ml
  • Petražolių – 15g
  • Čiobrelių – 2 šaukštai
  • Gruyère sūrio – 30g
  • Kvietinių miltų – 1 šaukštas
  • Česnako skiltelių – 4vnt.
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Alyvuogių aliejaus (česnakinio) – 3 šaukštai
  • Svogūnų – 6vnt.
  • Vorčesterio padažo – 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Prancūziškų batonų – 0.1vnt.
  • Vyno (Marsala) – 200ml

Gaminimas

  1. Įkaitiname puodą arba gilią keptuvę su aliejumi ir sudedame pjaustytus svogūnus. 1 minutę skrudiname juos ant labai stiprios ugnies tada sumažiname ugnį iki silpniausios ir kepame juos apie 40 minučių (ant labai silpnos ugnies) kol jie tampa karamelės spalvos.
  2. Kol svogūnai kepa atskiroje keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepiname smulkintus česnakus.
  3. Sudedame sviestą į svogūnus, beriame miltus ir išmaišome. Kepame dar 5 minutes ir tada supilame vyną. Verdame kol nugaruoja pusė vyno.
  4. Į puodą supilame sultinį ir užverdame.
  5. Užvirus beriame druskos ir pipirų, beriame petražoles bei čiobrelius. Sudedame pakepintus česnakus, Vorčesterio padažą ir gerai išmaišome. Verdame dar mažiausiai 1 valandą ant silpnos ugnies.
  6. Batoną paskrudiname. Skrudinti galime orkaitėje aptepę gabaliuku česnakinio sviesto.
  7. Patiekdami pilame sriubą į dubenėlį, dedame riekę prancūziško batono ir viršų pabarstome tarkuotų sūrių mišiniu.
  8. Dedame į mikrobangų krosnelę ar orkaitę ir kepame kol išsilydo sūris.
  9. Skanaus!

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: aliejus, batonas, česnakas, čiobrelis, gruyere sūris, miltai, mozzarella sūris, petražolė, sultinys, sviestas, svogūnai, Vorčesterio padažas, vynas

 

Panašūs receptai

ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
Greita pupelių ir daržovių sriuba
Greita pupelių ir daržovių sriuba

Previous Post: « Keptas cukinijų užkandis (Kourkouto)
Sekantis įrašas: Lengvas obuolių pyragas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt