• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Prancūziška svogūnų sriuba

2010-10-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Prancūziška svogūnų sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Mozarella sūrio – 60g
  • Vištienos sultinio – 1500ml
  • Petražolių – 15g
  • Čiobrelių – 2 šaukštai
  • Gruyère sūrio – 30g
  • Kvietinių miltų – 1 šaukštas
  • Česnako skiltelių – 4vnt.
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Alyvuogių aliejaus (česnakinio) – 3 šaukštai
  • Svogūnų – 6vnt.
  • Vorčesterio padažo – 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Prancūziškų batonų – 0.1vnt.
  • Vyno (Marsala) – 200ml

Gaminimas

  1. Įkaitiname puodą arba gilią keptuvę su aliejumi ir sudedame pjaustytus svogūnus. 1 minutę skrudiname juos ant labai stiprios ugnies tada sumažiname ugnį iki silpniausios ir kepame juos apie 40 minučių (ant labai silpnos ugnies) kol jie tampa karamelės spalvos.
  2. Kol svogūnai kepa atskiroje keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepiname smulkintus česnakus.
  3. Sudedame sviestą į svogūnus, beriame miltus ir išmaišome. Kepame dar 5 minutes ir tada supilame vyną. Verdame kol nugaruoja pusė vyno.
  4. Į puodą supilame sultinį ir užverdame.
  5. Užvirus beriame druskos ir pipirų, beriame petražoles bei čiobrelius. Sudedame pakepintus česnakus, Vorčesterio padažą ir gerai išmaišome. Verdame dar mažiausiai 1 valandą ant silpnos ugnies.
  6. Batoną paskrudiname. Skrudinti galime orkaitėje aptepę gabaliuku česnakinio sviesto.
  7. Patiekdami pilame sriubą į dubenėlį, dedame riekę prancūziško batono ir viršų pabarstome tarkuotų sūrių mišiniu.
  8. Dedame į mikrobangų krosnelę ar orkaitę ir kepame kol išsilydo sūris.
  9. Skanaus!

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: aliejus, batonas, česnakas, čiobrelis, gruyere sūris, miltai, mozzarella sūris, petražolė, sultinys, sviestas, svogūnai, Vorčesterio padažas, vynas

 

Panašūs receptai

Sviestinio moliūgo sriuba
Sviestinio moliūgo sriuba
Keptų daržovių sriuba
Keptų daržovių sriuba
Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba

Previous Post: « Keptas cukinijų užkandis (Kourkouto)
Sekantis įrašas: Lengvas obuolių pyragas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt