• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Prancūziška svogūnų sriuba

2010-04-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Prancūziška svogūnų sriuba

Ingridientai

  • Svogūnų – 100g
  • Sviesto – 30g
  • Vištienos sultinio – 1000ml
  • Sauso raudono vyno – 200ml
  • Provolone sūrio – 40g
  • Skrebučių – 20g

Gaminimas

  1. Į puodą dedame sviestą, suberiame smulkiai pjaustytus svogūnus ir troškiname apie 5minutes.
  2. Po 5 minučių į puodą pilame vyną, ir troškiname dar 5 min.
  3. Dar po kelių minučių supilame sultinį ir sriubą verdame 10minučių.
  4. Patiekiame su skrebučiais bei sūriu.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: Daržovių sriubos, mozzarella sūris, provolone sūris, raudonas vynas, receptas, sriuba, sultinys, sviestas, svogūnai, top receptai

 

Panašūs receptai

ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
Greita pupelių ir daržovių sriuba
Greita pupelių ir daržovių sriuba

Previous Post: « Trinta morkų sriuba
Sekantis įrašas: Garstyčios »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt