Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Vištienos sultinio – 1200ml
- Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 70g
- Svogūnų – 0.5vnt.
- Bulvių – 2vnt.
- Raugintų kopūstų – 300g
Gaminimas
- Bulves nulupame, supjaustome kubeliais, užpilame sultiniu, beriame druskos ir verdame apie 15 minučių.
- Suminkštėjus bulvėms sudedame į sultinį raugintus kopūstus ir verdame dar 10 minučių ant vidutinės ugnies.
- Įkaitiname keptuvę ir sudedame pjaustytus lašinukus (jei naudojame kumpį, tai į keptuvę pilame 1 valg. š. aliejaus), kuriuos kepame porą minučių.
- Truputį apkepus spirgučiams sudedame smulkintą svogūną ir dar porą minučių kepame.
- Spirgučius su svogūnais sudedame į sriubą, uždengiame puodą ir verdame ant vidutinės ugnies apie 20 minučių.
- Patiekdami pabarstome pipirais.
Parašykite komentarą