Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Citrinų – 1vnt.
- Vandens – 1000ml
- Petražolių – 5 arb. šaukšt.
- Svogūnų – 1vnt.
- Bulvių – 2vnt.
- Menkių filė – 200g
Gaminimas
- Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
- Į puodą pilame vandenį ir sudedame bulves. Užverdame vandenį. Įberiame druskos.
- Užvirus vandeniui sudedame gabaliukais pjaustytą menkę bei smulkintus svogūnus. Verdame apie 15-20 minučių.
- Baigiant išvirti sudedame smulkintas petražoles bei įspaudžiame citrinos sultis. Dedame pipirų ir, jei trūksta, beriame druskos.
- Verdame dar kelias minutes ir nukeliame nuo ugnies.
Parašykite komentarą