Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Vištienos krūtinėlės – 300g
- Imbierų – 1 arbatinis šauktštelis
- Vištienos sultinio – 1500ml
- Sojos padažo – 2 šaukštai
- Vermišėlių – 100g
- Shiitake grybų – 100g
- Ryžių acto – 30ml
- Česnako skiltelių – 1vnt.
Gaminimas
- Vištienos krūtinėlę supjaustome ir sudedame į puodą su sultiniu. Išverdame.
- Į sultinį supilame actą, sojų padažą, sudedame imbierą, česnaką, beriame druskos ir verdame apie 20 minučių.
- Sudedame juostelėmis pjaustytus šitake grybus ir makaronus. Verdame dar apie 5 minutes ir patiekiame.
Parašykite komentarą