• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Šalta avokadų sriuba

2011-03-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 4 avokadai
  • 100g grietinės
  • 200g grietinėlės
  • 0,5 a.š. tarkuoto imbiero
  • 2 v.š. paprikos
  • 400ml sultinio
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Avokadus nulupame ir blenderiu susmulkiname iki vientisos masės su 50g sultinio. Sudedame į puodą ir jame elektriniu maišytuvu sumaišome su grietine, grietinėle, sultiniu, imbieru, žiupsniu druskos ir pipirų. Sriubą dedame į šaldytuvą bent valandai.
Patiekdami šaltą avokadų sriubą pabarstome smulkinta paprika.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: avokadas, grietinė, grietinėlė, imbieras, paprika, sultinys

 

Panašūs receptai

Sviestinio moliūgo sriuba
Sviestinio moliūgo sriuba
Keptų daržovių sriuba
Keptų daržovių sriuba
Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba

Previous Post: « Ridikėlių salotos su feta sūriu
Sekantis įrašas: Bulvių ir faršo pyragas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt